top of page

Feestje bij Konditorei Noor
in Lelystad

In het centrum van Lelystad zit de supergezellige Konditorei Noor. In samenwerking met Konditorei Noor hebben wij een magisch arrangement samengesteld voor een prinsessenfeest om nooit te vergeten! Terwijl papa en mama genieten van een lekker kopje koffie in het cafe, genieten de kinderen van heerlijke lekkernijen tijdens de prinsessen high tea, en komt er een echte prinses langs om de kinderen te vermaken! Na afloop gaat u met dik tevreden kinderen weer richting huis, na een magische dag te hebben beleefd.

*Datum in overleg, dinsdagen en zondagen gesloten, behalve koopzondag.

Prinsessen High Tea
Zilver
1 Prinses naar keuze

Dit arrangement duurt 2 uur en bestaat uit een heerlijke kinder High Tea met een mooie gedekte tafel vol zoete en hartige hapjes, thee en limonade. Daarnaast zal er een prinses naar keuze +/- een uur aanwezig zijn om alle kinderen te vermaken met een prachtig verhaal, een glitter tattoo, zingen en dansen, kleurplaten, en kunnen er natuurlijk foto's gemaakt worden. Ook krijgt de jarige een persoonlijk cadeautje van de prinses. 

Prijzen zijn per kind, ouders zijn gratis.

Vanaf 5 kinderen: €38,95 p.p.

Vanaf 10 kinderen: €29,95 p.p.

Max. 15 kinderen: €25,95 p.p. 

Voor €2,50 per kind is schminken ook bij te boeken.

Prinsessen High Tea
Goud
2 Prinsessen naar keuze

Dit arrangement duurt 2 uur en bestaat uit een heerlijke kinder High Tea met een mooie gedekte tafel vol zoete en hartige hapjes, thee en limonade. Daarnaast zullen er twee prinsessen naar keuze +/- een uur aanwezig zijn om alle kinderen te vermaken met een prachtig verhaal, een glitter tattoo, zingen en dansen, kleurplaten, en kunnen er natuurlijk foto's gemaakt worden. Ook krijgt de jarige een persoonlijk cadeautje van de prinses. 

Prijzen zijn per kind, ouders zijn gratis.

Vanaf 5 kinderen: €55,95 p.p.

Vanaf 10 kinderen: €40,95 p.p.

Vanaf 15 kinderen: €28,95 p.p. 

Tot 15 kinderen is schminken bij te boeken voor €2,50 per kind.

bottom of page