top of page
Kinderfeestje op onze locatie

Hoe leuk een kinderfeestje thuis ook kan zijn, soms is het nog fijner om zo veel mogelijk uit handen te laten en een feestje op locatie te doen! Geen rommel thuis, geen eten en drinken te hoeven regelen, extra ruimte maken, en vooral na afloop van het feest alles achter te kunnen laten en met tevreden kindjes het feestje afsluiten. Kies daarom voor een feestje op locatie!

Wij beschikken over twee mogelijke locaties voor uw feestje.

Konditorei Noor
 

Lelystad

Schermafbeelding 2021-06-30 om 13.02_edi

In het centrum van Lelystad zit de supergezellige konditorei Noor.

Tijdens een feestje op deze locatie kunnen de kinderen 2 uur lang genieten van een magische prinsessen high tea, met natuurlijk een of twee prinsessen erbij! Terwijl de jarige en de andere kindjes heerlijk genieten van allerlei lekkernijen, zal de prinses komen schminken, knutselen, dansen, en meer! Papa's en mama's kunnen ondertussen lekker toekijken met een kopje koffie en heerlijk stuk taart!

Elske Hazenberg Konditorei Noor dec 2021-29.jpg
Vanny's Meeting Point
 

Almere

logo all inclusive Events 2 (2).jpg

Vanny's Meeting Point is een prachtige privé locatie in Almere Buiten.

Hier worden de kinderen 2 uur lang vermaakt door een of meerdere prinsessen, waarbij er wordt geknutseld, geschminkt, gedanst, en nog veel meer! Op deze locatie is een basispakket mogelijk, maar dankzij All Inclusive Events kunnen we de jarige en zijn/haar uitgenodigde volledig in de watten leggen met kindercocktails, ballonnen, high tea's, etc!

bottom of page