@elske-hazenberg-fotograaf--52.jpg

Over ons

Little Princess Party is een prinsessen entertainment bedrijf dat magie verspreid door heel Nederland. Haal de magie van je favoriete sprookje in huis door een echte prinses uit te nodigen.

Ons enthousiaste team bestaat uit meiden met ervaring en een passie voor het werken met kinderen en entertainment. Zij doen niets liever dan een lach toveren op het gezicht van uw kinderen.

Bij Little Princess Party willen we niks anders dan sprookjes en dromen  waar maken, en samen met u een dag te creëren om nooit meer te vergeten.

Ons Team

 

Sasha Koreman is de enthousiaste oprichter van Little Princess Party. Maar zelfs prinsessen kunnen soms wat hulp gebruiken! Dus schakelde zij de hulp in van deze geweldige meiden!

PHOTO-2021-02-22-10-19-27%202_edited.png
650242ba-31ef-4509-a80c-4ed379a61a59%202

Handig om te weten voor jouw bezoek

Een feestje boeken

Als u heeft besloten een feestje te boeken, kunt u ons een bericht sturen via onze website, via mail, via Facebook of via whatsapp. Wilt u liever bellen? Dat kan natuurlijk ook! Als wij niet gelijk opnemen, zullen we u zo snel mogelijk terug bellen.

We zullen samen met u kijken of uw gewenste datum beschikbaar is, of eventueel een andere mogelijke datum. Wees niet bang om uw wensen voor het bezoek met ons te delen, we helpen uw graag het bezoek af te stemmen op uw gelegenheid. Sommige van onze favorieten bezoeken zijn die waar we de kans krijgen om samen met onze klanten te komen op een uniek idee voor het feest. 

Voorbereidingen voor het feest

Voor een activiteit tijdens het feest zoals Glitter tattoos, nagellak of een make-over is het handig om twee stoelen tegen over elkaar te zetten en een tafel aan de zijkant voor de spullen. De prinses zal verder voor alle benodigde materialen zorgen!

Dansen is altijd een vrolijk onderdeel van een feest, maar daar is wel wat ruimte voor nodig. Zorg dat er een plekje vrij is waar de prinses en de kinderen vrij kunnen bewegen en dansen.

Voor het knutselen of cakejes versieren is het handig om een tafel vrij te maken waar de kinderen kunnen zitten en de prinses alle materialen kan neerleggen. De prinses zorgt voor alle materialen; van lijm tot scharen tot kleurtjes, maar ook de cakejes en de versiering tijdens het cakejes versieren.

Tijdens het feest

Heeft u een verzoek of wens tijdens het feest? Voel uw vrij om dit tijdens het feest te overleggen met de prinses!

Wij vragen u niet de magie van het karakter te breken. Vertel niet aan de kinderen dat de prinses 'maar een verkleed persoon' is, en stel tijdens het bezoek ook geen vragen over het persoonlijke leven of het bedrijf. Wij doen ons uiterste best om de magie en beleving voor de kinderen zo echt mogelijk te houden.

Hou er rekening mee dat onze prinsessen geen oppasservice zijn. Zorg er daarom voor dat er altijd een volwassene aanwezig is.

Betaling

U kunt kiezen om van tevoren via een betaalverzoek te betalen, of contant op het feest zelf. Als u ervoor kiest om contant te betalen, vragen wij dit in een envelopje aan het eind van het feest aan de prinses te overhandigen, buiten het zicht van de kinderen. Fooi wordt natuurlijk nooit verwacht, maar wordt altijd gewaardeerd. Onze prinsessen doen hun uiterste best om uw ervaring de beste en geheel naar wens te maken.

Na het feest

We zouden het erg waarderen als u na afloop van het feest een review op Facebook of Google achterlaat over uw ervaring met Little Princess Party! Wij vinden het altijd leuk om te horen wat u van uw bezoek vond! Als u een mooie of leuke foto heeft gemaakt zien we die graag! Nog leuker als wij deze mogen gebruiken om op Facebook te vertellen over het feest!

We hopen dat elke ervaring met ons een magische zal zijn!
dcd48172-73bd-4832-a011-9475c253cdf7.JPG