top of page
Elske Hazenberg dino januari 2023-57.jpg
Elske Hazenberg dino januari 2023-43.jpg
Elske Hazenberg dino januari 2023-14.jpg

Ontmoet Trixie de Triceratops!

Vol trots stellen wij jullie voor aan onze baby Triceratops, Trixie! Deze baby dino is 3 weken geleden uit het ei gekropen en klaar om de wereld te verkennen.

Deze levensechte dinopop kan knipperen, brullen en bewegen en is de perfecte manier om kinderen én volwassenen kennis te laten maken met de wereld van de dinosaurussen. Een geweldige ervaring voor jong en oud!

Deze superschattige triceratops is samen met zijn trainer in te huren voor winkelcentra, scholen, feesten, festivals en meer! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wie weet maken jullie maken jullie binnenkort kennis met deze levensechte dino!

Trixie is onze Triceratops van drie weken oud. Hoewel sommige dinosaurussen vroeger gevaarlijk waren, is Trixie alles behalve gevaarlijk. De Triceratops was een langzame maar grote dinosaurus die zijn snavelachtige mond gebruikte om planten en struiken te eten. Trixie is dus een vriendelijke planteneter; een herbivoor!

Trixie is een echte kindervriend en geniet van een kriebel onder haar kin of een aai op haar rug. Ook kusjes geven kan deze baby dinosaurus wel! Vraag gerust aan haar trainer waar of hoe je haar moet aaien en leer meer over deze geweldige dino.

Bekijk de video voor Trixie in actie!
bottom of page