top of page

Welkom bij Little Princess Party!

Bijgewerkt op: 23 jun. 2021

Mijn naam is Sasha Koreman, en ik ben de (zeer) trotse eigenaresse van Little Princess Party! Voordat ik over het ontstaan van Little Princess Party, zal ik eerst iets over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Sasha, en ik ben op dit moment 21 jaar. Ik ben een enthousiaste tweedejaars student aan de PABO en over twee jaar als ik afgestuurd ben, ben ik een echte kleuterjuf! Werken met kinderen is iets wat ik heel graag doe. Vanaf mijn 15e deed ik al veel aan oppassen, soms had ik wel 9 oppasadressen tegelijk! Ook heb ik een jaar op een zorgboerderij gewerkt, waar ik begeleider was van kinderen met een beperking. Daarnaast gaf ik ook bijles aan een aantal basisschool kinderen. Kortom; mijn passie ligt echt bij kinderen! Na een jaar in Amerika te hebben gewoond, begon ik in 2019 de PABO, waar ik nu met veel plezier nog steeds mee bezig ben.


Maar in 2019 vond ik ineens een nieuwe passie. In het jaar dat ik in Amerika woonde had ik vaag kennis gemaakt met het zogeheten 'party princess'. Het concept van een 'party princess' is dat er een bekende prinses komt entertainen op een kinderfeestje! Ik vond het fantastisch, echt een droom, en toen was het zaadje geplant. Maar ik begon aan de PABO in Nederland en eigenlijk was ik het weer een beetje vergeten. Tot ik zo'n 'party princess' bedrijf tegenkwam in Nederland! Ik heb zonder er maar een seconde over na te denken gesolliciteerd en al snel stond ik op kinderfeestjes als Elsa of Anna. Echter kwam ik er snel achter dat dit bedrijf toch niet helemaal bij mij paste. Maar dit was wel iets wat ik ongelofelijk graag wilde doen. En dus in maart 2020 begon ik het uitwerken van Little Princess Party. Het kostte heel wat werk en investeringen, maar in mei 2020 ging mijn website officieel de lucht in!


Het was (en is nog steeds) een droom die werkelijkheid wordt. Terwijl leeftijdsgenootjes van mij in hun vrije tijd uitgaan, netflixen en gamen, ben ik aan mijn website aan het werken, nieuwe ideeën aan het bedenken, social media aan het managen, opzoek naar mooiere kostuums, pruiken aan het restyle, en ga zo maar door. Ik geniet er elk uur dat ik er mee bezig ben alleen maar meer van, en ik ben zo ongelofelijk trots op wat ik heb neergezet. Natuurlijk ben ik altijd opzoek naar mogelijkheden en probeer ik mijzelf en Little Princess Party altijd te ontwikkelen. Maar ik heb met de hulp van hele lieve mensen iets prachtigs neer kunnen zetten, en dat is een droom die uitkomt.


51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page