top of page

Virtuele pakketten

Op dit moment vindt niet iedereen het al veilig genoeg om een prinses op bezoek te krijgen. Of u wilt uw zoon of dochter gewoon verassen met een superleuk virtueel berichtje of FaceTime gesprek!


Daarom hebben we bij Little Princess Party ervoor gezorgd dat we uw kind toch een magisch moment kunnen laten beleven, zonder daarbij op locatie te komen. Voor het vieren van een verjaardag, het vieren van een mijlpaal, een klein verhaaltje, of gewoon om een lach op het gezicht te toveren! U kunt het videobericht en FaceTime gesprek in overleg helemaal naar wens maken. Onze prinsessen bezorgen uw kind een bijzonder moment, helemaal virtueel! Aanvragen voor een videobericht graag minimaal 1 week van tevoren aanvragen.
Voor vragen of overleg mag u altijd een berichtje sturen. 

Persoonlijk

videobericht

€30 per video 

U ontvangt een gepersonaliseerd bericht voor uw kind. Dit bericht mag over van alles gaan! Of het nou een verjaardagsbericht is of gewoon een simpele begroeting, een uitnodiging voor een feestje of gewoon om op te vrolijken! De video duurt ongeveer 3 minuten.

Videobellen

€35 per gesprek 

Praat met een favoriete prinses door hun magische spiegel! Tijdens deze gesprekken van ongeveer 10-15 minuten kunnen er vragen worden gesteld, wordt er een verhaaltje voorgelezen en kunnen er screenshots en filmpjes gemaakt worden!

Virtueel Feest

€50 per feest

Vier een virtueel feestje! Nodig vrienden uit in een online groepschat met hun favoriete prinses. De prinses kan vragen beantwoorden en zal een verhaal voorlezen! Het virtuele feestje zal ongeveer 20 minuten duren.

bottom of page